Koedam

Fase B | 12 riante woningen

Koedam de Meern

Koedam Tegels gaat verhuizen! Hierdoor zal binnenkort plaats gemaakt worden voor een prachtige, rustige woonwijk.

Deze absolute A-locatie wordt ontwikkeld in een tweetal fasen. De woningen in Fase A zijn inmiddels succesvol verkocht . Eind 2018 wordt daarom al gestart met de eerste bouw-werkzaamheden.
Op deze website is alle informatie rondom de voortgang van Fase B te vinden, waarin 12 royale woningen zullen worden gerealiseerd.
Als eerste op de hoogte gehouden worden van de procedure en de start van de verkoop? Schrijf je dan nu in!

EEN NIEUWE WOONBELEVING

Het plan

De 12 luxe woningen van Fase B staan allen op een royaal perceel.
Aan de Zandweg worden 2 vrijstaande woningen gerealiseerd en aansluitend op 't Weer komen 6 ruime twee-onder-een-kapwoningen en 4 levensloopbestendige woningen.

Ruime én zeer duurzame woningen, want deze 12 woningen worden gasloos gebouwd. Eén van de vele voordelen van gasloos wonen is dat je flink bespaard op je energierekening. Dat is nog eens een mooie bijkomstigheid!

De start verkoop van Fase B wordt verwacht in het najaar van 2019.

Perfect bereikbaar

Centrale ligging

Woon je op Koedam De Meern, dan woon je om de hoek van alle voorzieningen die jij je maar kunt wensen. Van vele sportclubs, kinderopvangcentra en basisscholen tot diverse winkelcentra. Bovendien fiets of rijd je zo naar het bruisende centrum van Utrecht voor een fijne shopsessie, een lekkere lunch of een heerlijk diner voor twee. Ideaal!

SINDS 1973

KOEDAM TEGELS

Koedam Tegels is al sinds 1973 een begrip in het midden van Nederland en De Meern. Het bedrijf heeft een zorgvuldig geselecteerd assortiment op het gebied van wand- en vloertegels. Koedam Tegels is nu nog gevestigd aan de Zandweg in De Meern maar zal, zoals eerder genoemd, gaan verhuizen. Dit felbegeerde plekje zal dus binnenkort plaatsmaken voor schitterende woningen!

EEN PRACHTIGE PLEK

Een rijke historie

Door de aanleg van de Meerndijk omstreeks 1200 en het graven van de Oude Rijn en de Lange Vliet in 1381 en 1385 ontstond een punt waar verschillende wegen en vaarwegen samenkwamen. Dit punt is de Meernbrug in het midden van het huidige De Meern.

De geschiedenis van De Meern is een bijzonder rijke. Zodoende woon je straks op een historisch plekje in Nederland, terwijl jij optimaal geniet van het grote gemak van nieuwbouw. Daarbij is De Meern een rustige en unieke thuisbasis op fietsafstand van de grote stad. Wat (woon)wens je nog meer?

OMGEVING

Koedam, De Meern

Koedam
VV De Meern VV De Meern
Voetbal Bekijk
Fletiomare Fletiomare
Hockey Bekijk
LTC Vleuten LTC Vleuten
Tennis Bekijk
Sportcentrum Oudenrijn Sportcentrum Oudenrijn
Sportcentrum Bekijk
Fiducia Fiducia
Korfbal Bekijk
OBS Pantarijn
School Bekijk
De Krullevaar De Krullevaar
School Bekijk
Het Veldhuis Het Veldhuis
School Bekijk
ZieZaZo ZieZaZo
Kinderdagverblijf Bekijk
PCVC PCVC
Voetbal Bekijk
Mereveldplein Mereveldplein
Winkelcentrum Bekijk
Castellum Hoge Woerd Castellum Hoge Woerd
Recreatie Bekijk