Partners

Koedam de Meern werkt uitsluitend samen met professionele en betrouwbare partners. Een bewuste keuze, om zo het hoge woongemak van onze woningen te kunnen garanderen. Aan de deskundigheid van onze partners zullen wij dan ook nimmer twijfelen.

Projectontwikkeling

KROON

KROON is de verbindende factor die grond- en gebouweigenaren, adviseurs, aannemers en eindgebruikers bij elkaar brengt. Veelal zijn het de klanten die de onafhankelijke hulp van KROON inschakelen, maar vaak zijn zij ook zelf de initiator van mooie projecten en concepten — Koedam de Meern is daar bij uitstek een goed voorbeeld van!

Meer KROON

Architect

Building Design Architectuur

Je bouwt voor het leven. Iedereen streeft daarin zijn eigen idealen na — of het een klein huis, een riante villa of utiliteitsbouw is. De tijd en ruimte die je besteedt en de beslissingen die je in dat proces neemt, hebben daar veel invloed op. Je moet kennis van zaken en de nodige ervaring hebben zodat je goed weet wat wel en niet kan. Bouwen gaat over het realiseren van dromen. En dat is precies wat Building Design Architectuur doet.

Meer Building Design Architectuur