VERKOOPPROCES

Hier vindt u alle informatie over het verkoopproces van Koedam de Meern.

VERKOOPPROCEDURE

Op dit moment bevinden we ons in de interessefase. In deze periode informeren wij de geïnteresseerden over het project en kan iedereen zich inschrijven op de website. Wie ingeschreven is wordt (digitaal) op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom Koedam de Meern.

Dinsdag 16 november 2021 start de verkoop. In verband met de huidige COVID-19 maatregelen kan het fysieke start verkoop event niet doorgaan. Hierdoor zal de verkoop digitaal van start gaan.

 

Alle ingeschreven geinteresseerden ontvangen alle verkoopstukken digitaal per mail. Daarnaast zullen alle verkoopstukken vanaf dinsdag 16 november om 16:00uur te downloaden zijn op de website van Koedam de Meern. De inschrijving is al gesloten. Toch zijn er nog een paar woningen beschikbaar (zie de kavelkaart op de website).

Als u geïnteresseerd bent in één van de beschikbare woningen mag u contact opnemen met Hetty de Ridder van Outliving Real Estate of Charlotte Schmittmann van KROON.

 

*Tijdens deze inschrijfperiode kunt u met vragen terecht bij Hetty van de Ridder van Outliving Real Estate of Charlotte Schmittmann van KROON B.V., VWZ Notarissen vervult enig de rol van het in ontvangst nemen van de inschrijvingen en zal deze niet openen tot de toewijzing plaatsvindt. 

 

Het is verstandig om inzicht te hebben in uw financiële mogelijkheden om een woning te kunnen kopen. Financieel adviseurs kunnen u helpen inzicht te krijgen in uw financiële mogelijkheden. Volgende week vertellen wij u meer over de financiële check.

Uw inschrijving dient zo compleet mogelijk te zijn. Zorg dat u het inschrijfformulier en de eventuele financiële check volledig ingevuld heeft. De officiele toewijzing heeft al plaatsgevonden. Toch zijn er nog een paar woningen beschikbaar (zie de kavelkaart), mocht u interesse hebben dan kan u zich hier nog voor aanmelden. Dit kan door contact op te nemen met Charlotte Schmittmann van KROON (c.schmittmann@kroon-bv.nl) of Hetty de Ridder van Outliving Real Estate (hetty@outliving.nl)

De toewijzing heeft 29 november plaatsgevonden. Er zijn nog een paar woningen beschikbaar.

Tijdens het persoonlijke gesprek zal de makelaar u informeren over de woning, meerwerkopties, het proces van de bouw en wat daar bij komt kijken. Ook zal de makelaar u de contractstukken (concept koopovereenkomst en aannemingsovereenkomst en akte van levering) overhandigen op basis waarvan u een weloverwogen aankoopbeslissing kunt maken. Vervolgens krijgt u een optie van 2 weken en kunt u besluiten om tot aankoop van de woning over te gaan. De makelaar staat klaar voor al uw vragen die u mogelijk n.a.v. de verkoopdocumentatie nog heeft.

Als u besluit om tot aankoop over te gaan zal de makelaar de koopovereenkomst en aannemingsovereenkomst opstellen en u deze ter ondertekening aanbieden. Besluit u niet tot koop over te gaan dan vervalt de exclusieve optie voor de woning en neemt de makelaar contact op met de eerste reserve kandidaat van de lijst.

Na het tekenen van de koopovereenkomst en aannemingsovereenkomst zal de kopersbegeleider van Klompenburg Bouw contact met u opnemen om een afspraak te maken. De kopersbegeleider neemt met u de woning door en samen worden de mogelijkheden besproken op het gebied van meer- en minderwerk. Ook wordt er door de showroom Woon-inspiratie contact met u opgenomen om te bekijken wat uw wensen zijn en of deze passen bij de basiskeuzes. Het staat u uiteraard vrij om al sfeer te proeven bij de showroom, houd er echter rekening mee dat zij u dan niet te woord kunnen staan over uw specifieke wensen (zij hebben mogelijk al andere afspraken staan). Hiervoor dient echt een afspraak gepland te worden zodat de showroom dan alle tijd heeft om u van dienst te zijn.

Zodra de benodigde vergunningen voor de bouw van de woningen binnen zijn en de bouwbeslissing (bijv. wanneer er 70% onherroepelijk verkocht is) genomen is, ontvangt u een brief waarin de aankondiging van de start bouw gedaan wordt. Het start bouw moment gaan we uiteraard met elkaar vieren op locatie! Ook tijdens de bouw worden er voor u verschillende momenten gecreëerd waarop u een kijkje kunt nemen in uw toekomstige woning.

We hopen natuurlijk dat alles duidelijk is voor u. Mocht u toch vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met Hetty van de Ridder van Outliving Real Estate op telefoonnummer: 06 – 526 90 335 of Charlotte Schmittmann van KROON B.V. via 074 – 792 00 10